مشکلات و بیماریهای افوربیا تریگونا و راههای درمان آن

افوربیا گیاه بدون دردسری و عمدتا با مشکلات انگشتشمار است، اما اگر مراقب لازم را نداشته باشد، ممکن است گرفتار بیماریهای رایج و مشکلات زیادی شود. در ادامه به برخی از این مشکلات و بیماریها و راههای درمان آن پرداختهایم. آگاهی از آنها میتواند به شما کمک کند تا گیاه سالمتری داشته باشید.
پوسیدگی ریشه افوربیا تریگونا
هر وقت که با پوسیدگی ریشه گیاهتان مواجه شدید، مطمئن باشید که به دلیل آبیاری بیش از حد گیاهتان است. برای جلوگیری از این مشکل حتما منفذهای زهکشی خاک و سوراخ زیر گلدان را بررسی کنید. گاهی دلیل غرقابی شدن خاک و پوسیدگی ریشه این است که آب از میان منفذها به راحتی عبور نمیکند و درون خاک میمانند. بعد از بررسی این مورد، فواصل زمانی بین آبیاری را بیشتر کنید و در زمان آبیاری میزان خشکی یا رطوبت خاک را با دقت ببینید.
خم شدن ساقه افوربیا تریگونا
دو دلیل اصلی خم شدن گیاه زیادهروی در آبیاری و کمآبی است. بنابراین به آبیاری گیاه توجه ویژهای نشان دهید. هر وقت هم که شاهد خم شدن گیاه بودید، بعد از بهبود وضعیت آبیاری، میتوانید از یک قیم برای او استفاده کنید که خم شدن ساقه ادامه پیدا نکند و افوربیا سالم بماند.
وجود لکههای سفید روی ساقه افوربیا تریگونا
لکههای سفید روی ساقه نوعی قارچ گیاه محسوب میشوند. وجود این قارچ پودیمانند سفید که روی ساقه گیاه جا خوش میکنند، چیزی نیست جز رطوبت زیاد و غیر لازم برای گیاه. بنابراین ابتدا گیاه را به محلی بدون رطوبت زیاد و با تهویه مناسب منتقل کنید. در مرحله بعد، قسمت آلوده و دارای قارچ را از بقیه قسمتهای گیاهان جدا کنید. در نهایت با استفاده از سموم قارچکش مثل مانکوزب اقدام به سمپاشی گیاه کنید.
وجود لکههای قهوهای روی گیاه
هر وقت شاهد وجود لکههای قهوهای رنگ روی گیاه بودید، مطمئن باشید که یا گیاه را مقابل نور مستقیم قرار دادهاید یا اینکه مقابل نور خورشید اقدام به غبارپاشی کردهاید. همان طور که در بالا گفته شد، این گیاه به نور علاقه دارد، اما نباید مقابل نور مستقیم قرار بگیرد. بنابراین هیچ وقت گلدان افوربیا را مقابل نور مستقیم خورشید قرار ندهید.